Преглед на пријави

Филтрирај по Тип на пријава:
Пребарај по датум: Од: До:
Пребарај по број на пријава:

Денес


Нема пријави за денес.


Последни 7 дена


Статус Пријава
Одговорено Ve zamoluvam resete go problemot vo zdanec nauli.Teodosie Sinaitski 1/10 imame golem problem so 150 metri pat koj e vo mnogu losa sostojba nema ni svetlo ni asvalt a ima mali deca koi odat na uciliste...Повеќе
17.03.2019 во 21:13:33
Тип на пријава: Улици, патишта и тротоари
Одговорено Уличното осветлување на улица Скупи 20 е под секое ниво, секоја втора светилка не работи, а и тие што работат се...Повеќе
15.03.2019 во 08:13:26
Тип на пријава: Улично осветлување
Одговорено Улицата Скупи 20, од раскрсницата со главната улица- Ацо Шопов кон влезот за психијатриската болница Скопје е...Повеќе
15.03.2019 во 08:07:32
Тип на пријава: Улици, патишта и тротоари
Одговорено Pocituvani , ova za Vas najverojatno ne e problem no za nas e,moze ne e ni vistinskoto mesto na moeto obrakanje no sepak. Koga ke ja napravite nasata ulica ul.12.br.27 Bardovci. dobivme vetuvanje...Повеќе
14.03.2019 во 07:22:47
Тип на пријава: Улици, патишта и тротоари
Одговорено Ve molime da ja asfaltirate pesackata pateka dolz bul.Ilindenska , Karpos 4,koja bese iskopana za gasifikacija.Veke so meseci ne e asfaltirana. Koga ke go otstranite visokot pesok na bekaton plockite...Повеќе
13.03.2019 во 11:10:01
Тип на пријава: Улици, патишта и тротоари


Поддржано од УСАИД - Проект за локална самоуправа




©2009 Општина Карпош